Sluiten

AC Sanitair en Verwarming
in de goede handen van Bathermo.

Dezelfde kwaliteit

Vorig jaar besloot Arnaud Carray zijn zaak in sanitair en verwarming stop te zetten en een nieuwe uitdaging aan te gaan. Als gewaardeerde oud-collega zocht en vond Arnaud in ons al snel een geschikte overnemer van zijn klantenportefeuille. Een onderneming met de nodige ervaring en expertise om dezelfde kwaliteit af te leveren zoals hij deed voor zijn klanten.

Bathermo heeft één doel: uw comfort van badkamer en temperatuur naar een hoger niveau tillen.

Een ambitieuze groep ervaren collega’s sloeg in 2020 de handen in elkaar. Niet evident om te starten in volle corona-crisis. Maar deze periode gaf ons de tijd om ons bedrijf tot in de puntjes voor te bereiden om helemaal klaar te staan voor onze klanten. Vandaag staan we dan ook met een professioneel en gemotiveerd team 100% klaar om uw project te realiseren!

Persoonlijke aanpak.
Uw project start bij de gedachte om iets te creëren of te wijzigen inzake wooncomfort.

Om dit te realiseren, doorlopen we samen een traject. Vooreerst luisteren wij naar uw wensen. Vervolgens koppelen we terug met een plan en een kostenraming. Tenslotte voeren we de werken uit zoals overeengekomen. Op deze manier begeleiden we u naar een oplossing op maat.

Kwaliteit,
vooral in mensen, maar ook in aanpak, in materialen en in technieken.

Ons team heeft een uitmuntende vakkennis dankzij de juiste opleiding, permanente bijscholing en de nodige ervaring. Onze persoonlijke aanpak zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Wij maken gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige materialen.

Service,
van onderhoud tot
dienst-na-verkoop.

Wij verzorgen het onderhoud van al uw installaties, zowel verwarming, airco als waterbehandeling. Bathermo hanteert een opvolgingsschema zodat u kan rekenen op een wettelijk verplicht periodiek onderhoud.

De technische details van uw toestellen worden zorgvuldig bijgehouden, waardoor een accurate dienst-na-verkoop gegarandeerd wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info